Kuulokojeet

Jos sinulla todetaan tutkimuksessa kuulokojetta vaativa kuulonalenema, voit hankkia kuulokojeen meiltä jonottamatta. Valmistamme kuulokojeeseen vaadittavan korvakappaleen omassa laboratoriossamme nopeimmillaan jopa saman päivän aikana. Kuulokojeet ovat nykyään erittäin hyviä ja huomaamattomia. Palvelemme kiireettömästi ja kokonaisvaltaisesti.

Kuulokojeet tarpeen mukaan

Emme ole sitoutuneet mihinkään yhteen kuulokojemerkkiin, vaan voimme yhdessä valita asiakkaan tarpeen mukaisen ja toimivan kuulokojeen.

Jos olet kokenut haastetta kuulemisen kanssa, on hyvä tarkistaa kuulon tilanne audionomin vastaanotolla mahdollisimman hyvissä ajoin. Mikäli haluat aloittaa kojekuntoutuksen yksityispuolen kojeilla, toimi seuraavalla tavalla:

1) Varaa aika audionomille kuulontutkimukseen. Tällä käynnillä on tarkoitus valita kuulon ja tarpeen mukaan sopivat kuulokojeet testattavaksesi. Saat kokeilla kuulokojeita kaksi viikkoa eli demokojeita. Yleensä demokojeet voidaan sovittaa jo kuulontutkimuskäynnillä.

2) Soitto demokokeilusta. Demokojekokeilun puolivälissä audionomi soittaa sinulle. Puhelussa käydään läpi käyttökokemuksiasi viikon ajalta. Mikäli olet tehnyt jo ostopäätöksen tässä vaiheessa, voi audionomi tilata sinulle omat tehdasuudet kuulokojeet.

3) Demokokeilun päätös. Kahden viikon kokeilun jälkeen tuot demokojeet takaisin Kuuloxiin. Jos omat kuulokojeet on tilattu, ne säädetään sinulle.

4) Kontrolli puolen vuoden kuluessa. Kuulokojeiden oston hintaan sisältyy puolen vuoden sisällä tehtävä kontrollikäynti. Tällä käynnillä tarkastetaan kuulokojeiden kunto sekä tehdään kuulokojeisiin hienosäätöä tarpeen mukaan.

Meillä työskentelee useita audionomeja (kuulontutkijoita), joten pääset kuulontutkimukseen nopeasti.

Kuulokojeet ja kuulontutkimus

Kuulokojeen hinta?

Kuulokojeiden hintoja on haastava laittaa esille, koska malleja on paljon. Audionomin tehtävä on kertoa asiakkaalle juuri hänen kuuloonsa ja kuulemisen tarpeisiin sopivat kuulokojeet.

Kuulokojeiden hinta on 1 000–3 000 € / kpl riippuen mallista ja ominaisuuksista.

Kuulokojeen hankintaan sisältyy aina kojeen kokeilu ennen ostopäätöstä! Kojekokeilu ei sido sinua mihinkään.

Verkkokauppa

Kuuloxin verkkokaupasta tilaat
kätevästi kuulokojeet, kuulosuojaimet,
korvamonitorit, tarvikkeet ja sopivat paristot.

Start typing and press Enter to search