Korvakappaleet

Korvakappaleet ovat oman korvan mallin mukaan valmistettuja kappaleita, joita voidaan käyttää muun muassa kuulokojeiden äänen johtamisessa korvaan, kuulonsuojaukseen tai vaikkapa korvamonitorointiin.

Kuuloxi valmistaa korvakappaleita Jyväskylässä omassa ”tehtaassa”. Käytämme korvakappaleiden valmistuksessa uusinta teknologiaa. Meillä on kaksi 3D-tulostinta, joilla saamme valmistettua korvakappaleet nopeasti ja laadukkaasti. Oman valmistuksen ansiosta laatu sekä nopeus ovat menestystekijöitämme. Pystymme valmistamaan kovat korvakappaleet 3 tunnissa ja pehmeät korvakappaleet 1 päivässä.

Korvakappaleiden valmistusmateriaalit ovat kovissa korvakappaleissa UV-kovetteista akryyliä ja pehmeissä korvakappaleissa elastista silikonia. Kuulosuojauksessa käytetään hiukan kovempaa elastista silikonia sekä lämmössä pehmenevää Thermotecia.

Käyttämämme materiaalit ovat allergiavapaita, mutta meillä on erityisallergisille tarjolla myös Optiglaze-nanopinnoite, jonka ansiosta kaikki voivat käyttää valmistamiamme korvakappaleita. Korvakappaleet viimeistellään lakkapinnoitteella, jonka ansiosta lika tarttuu huonommin ja puhdistus on helpompaa. Valmistamme klorvakappaleita sekä kirkkaina että värillisinä.

Korvakappaleiden valmistamiseen Kuuloxi on saanut oikeuden käyttää Suomalaisen työn Avainlipputunnusta. Korvakappaleissa ainoastaan materiaali on ulkomailta. Muotoilu ja valmistus tapahtuvat Jyväskylässä.

 

Avainlippu

Verkkokauppa

Kuuloxin verkkokaupasta tilaat
kätevästi kuulokojeet, kuulosuojaimet,
korvamonitorit, tarvikkeet ja sopivat paristot.

Start typing and press Enter to search