Widex

WIDEX EVOKE™ – maailman ensimmäinen älykäs kuulolaite

Tämä kuulolaite kehittyy arkielämässä ja muuttuu yhä älykkäämmäksi. Interaktiiviset vaihtoehdot auttavat sinua muokkaamaan kuuntelukokemustasi intuitiivisesti, jolloin olet halutessasi täysin hallinnassa.

Entäpä jos haluat rentoutua? EVOKE tekee kuulolaitteeseen automaattisesti säätöjä, jotka sopivat tarpeisiisi ja ympäristöösi. Kiireisessä elämäntyylissä hyvän kuuluvuuden takaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Autat sitä muuttumaan entistäkin älykkäämmäksi

Widex SoundSense -tekniikka tarkoittaa sitä, että EVOKE kehittyy jokaisella käyttökerralla – aivan kuin älykkään kuulolaitteen kuuluukin. Se johtuu siitä, että kun sinä ja muut mukautatte kuulokokemuksianne, EVOKE oppii eri tilanteista.

Käytämme nimetöntä tietoa luodaksemme kaikille paremman kuulokokemuksen. Jotta nyt ostamasi loistava kuulolaite kehittyy huomenna vieläkin paremmaksi!

Widex

Sinun elämäsi, sinun kuulemistarpeesi

EVOKE tuntee klassisen ja pop-musiikin eron. Kuinka erilaiselta kokous kuulostaa juhliin verrattuna. Ja se pysyy mukana vauhdissa sisällä ja ulkona – kartoittaen ympäristöäsi ja mukautuen sen mukaan.

Koska äänet, joille olet alttiina, muuttuvat koko ajan, EVOKE-kuulolaite reagoi ympäristöösi Fluid Sound Analyzerin avulla.

Yhtä helppoa kuin muutama napautus

Tahdotko vieläkin mukautetumman äänen?

Opeta EVOKElle, kuinka haluat kuulla vain muutamalla EVOKE-sovelluksen napautuksella. SoundSense Learn -toiminto antaa valittavaksesi kaksi ääniprofiilia. Kuuntele ja valitse se, josta pidät enemmän – niin monta kertaa kuin haluat.

Sopivan toiminnon löytäminen paikan päällä ei ole koskaan ollut näin helppoa tai kätevää.

Sinä päätät mitä haluat kuulla

Meluisissa olosuhteissa kuulolaitteen on suodatettava pois kaikki, mikä voi haitata puheen kuulemista. Hiljaisissa olosuhteissa taas haluat kuulla kaikki hienovaraisimmatkin yksityiskohdat.

EVOKE-laitteessa on sisäänrakennettu Fluid Sound Controller, joka muuttaa äänen optimaaliseksi eri ääniympäristöihin. Kuulolaitteen säätäminen on nyt helppoa, ja EVOKE mukautuu nopeasti elämäsi muutoksiin

Tämä kuulolaite ei koskaan unohda

EVOKE ei koskaan unohda – mutta koska tämä kuulolaite on niin älykäs, saatat jopa unohtaa käyttäväsi sitä.

Sisäänrakennetun SoundSense Adapt -teknologiansa ansiosta se muistaa kaikki tekemäsi muutokset ja soveltaa niitä älykkäästi samankaltaisiin tilanteisiin – vaikka olisit aivan uudessa ympäristössä.

Älykäs kuulolaite on vain . . no . . . älykäs.

Luonnollinen ääni tulee luonnollisesti

Audiologian maailmassa jokaisella äänellä on oma “reseptinsä”. Ja mitä enemmän ääni muistuttaa todellisuutta, sitä helpompi sitä on kuunnella. Siksi olemme antaneet EVOKElle luonnollisimman äänen, mitä voit kuulolaitteesta kuulla.

Haluat ehkä kuulla metallia rock-konsertissa – mutta et metallista ääntä kuulolaitteestasi. Koe itse laatuero.

Kun haluat vain ottaa rennosti

Kaikki eivät halua ohjata omaa kuulokokemustaan.

Kun tahdot vain rentoutua, kokeile Yleinen-ohjelmaa. Sitä käyttäessään EVOKe muokkautuu tarpeisiisi ja ympäristöösi automaattisesti Fluid Sound Analyzer – ja Controller-yksiköitään parhaina mahdollisina automaattipilotteina käyttäen.

Kuuloxi on Widexin virallinen jälleenmyyjä.

Verkkokauppa

Kuuloxin verkkokaupasta tilaat
kätevästi kuulokojeet, kuulosuojaimet,
korvamonitorit, tarvikkeet ja sopivat paristot.

Start typing and press Enter to search