Phonak

Phonak-kuulokojeet sulautuvat saumattomasti elämääsi

Kuulokojeet ovat kehittyneet valtavasti viime vuosina. Kuulonaleneman tasoon katsomatta – lievästä erittäin vaikeaan – Phonak-kuulokojeet sulautuvat saumattomasti elämääsi.

Kuulokojeita on kooltaan ja ominaisuuksiltaa erilaisia, ja vain kuuloalan ammattilainen voi auttaa sinua oikean valinnan tekemisessä.

Miten kuulokojeet toimivat

Modernit kuulokojeet menevät paljon pelkää vahvistusta pidemmälle, kun tarkoituksena on kuulonaleneman kuntouttaminen. Kuulokojeet voivat korostaa tietystä suunnasta tulevaa tai tietynlaista ääntä, ne voivat vaimentaa hälyä ja kompressoida sitä niin, että ääni tulee taas kuuluvaksi – Kuulokoje tekee kaiken tämän automaattisesti tunnistamalla ja mukautumalla automaattisesti siihen äänitilanteeseen, missä kojekäyttäjä sillä hetkellä on.

Uusimmat kuulokojeemme voi myös liittää älypuhelimiin ja lukemattomiin muihin laitteisiin handsfree-puheluita ja mediansiirtoa varten. Tarjolla on myös ladattavia kojevaihtoehtoja, jotka tekevät kojeiden käyttämisestä helppoa.

Phonak

Kuulokojetyypit

Kuulokojeita on useampaa eri tyyppiä. Seuraavat kuvaukset esittelevät yleisimmät kojetyypit.

Korvantauskoje (BTE)

Korvantauskojeissa kaikki kojeiden tekniikka sijaitsee korvalehden takana. Ääni johdetaan korvakäytävään ohutputken tai letkun avulla. Kaikista markkinoilla olevista kojeista suurimmat, mutta myös voimakkaimmat, kojeet ovat perinteisesti ollut korvantauskojeita.

Lue lisää Bolero Marvel -kojeista

Kuuloke korvakäytävässä koje (RIC)

Kuuloke korvakäytävässä kojeita käytetään korvan takana aivan kuten perinteisiä korvantauskojeitakin. Ero näiden välillä on, että kojeen kuuloke ei ole sisäänrakennettuna kojeen kuoreen vaan se laitetaan korvakäytävään joko korvan mukaan tehtävässä yksilöllisessä kuorikossa tai silikonisella sovitteella. Tästä johtuen kuuloke korvakäytävässä kojeet ovat yleensä pienempiä, kevyempiä ja huomaamattomampia kuin korvantauskojeet, mutta ei aivan yhtä voimakkaita.

Lue lisää Audeo Marvel -kojeista

Korvakäytäväkoje (ITE)

Korvakäytäväkojeita käytetään korvan sisäpuolella. Korvakäytäväkojeen koko riippuu käyttäjän korvan rakenteesta ja kojeen voimakkuudesta sekä siihen valituista ominaisuuksista (mm. paristokoko).

Lue lisää Virto Marvel -kojeista

Kuuloxi on Phonakin virallinen jälleenmyyjä.

Verkkokauppa

Kuuloxin verkkokaupasta tilaat
kätevästi kuulokojeet, kuulosuojaimet,
korvamonitorit, tarvikkeet ja sopivat paristot.

Start typing and press Enter to search