Oticon

Oticon Opn S™

Saat puheesta selvää kuin normaalilla kuulolla

360° kuulemiskokemus. Oticon Opn S -kuulokojeessa on edistyksellisempi teknologia, jotta aivoillasi on pääsy ympärillä oleviin olennaisiin ääniin. Aiemmin useimmat kuulokojeet selviytyivät meluisista ympäristöistä keskittymällä yhteen puhujaan – tyypillisesti suoraan edessä olevaan. Nyt Oticon Opn S -kuulokojeen teknologia antaa pääsyn ympärillä oleviin olennaisiin ääniin, mukaan lukien puheeseen antaen käyttäjän päättää, mihin ääniin keskittyä.

Tämän elämää muuttavan teknologian tuloksena saat selvää puheesta vielä paremmin ja vähemmällä vaivalla. Näin pääset mukaan keskusteluihin ja pysyt mukana – jopa haastavissa kuunteluympäristöissä kuten perhepäivällisellä tai ravintolassa.*

Lähemmäksi normaalia kuuloa

Tutkimukset todistavat, että Oticon Opn S -käyttäjät voivat saada puheesta selvää kuin normaalilla kuulolla meluisissa ympäristöissä.

Oticon

Ladattavat kuulokojeet

Ladattava ja tyylikäs valinta, jonka lataat yöllä koko päivän kestävää käyttöä varten.

Ei enää vinkumista

Uraauurtavan ominaisuuden ansioista Oticon Opn S pystyy tunnistamaan ja estämään ärsyttävän vinkumisen ennen kuin se edes tapahtuu.

Saat puheesta selvää kuin normaalilla kuulolla
Oticonin uusimmat kuulokojeet murtavat kuulokojeille mahdottomina pidettyjä rajoja.

Oticon Opn S™ -kuulokojeella saat todistetusti paremmin selvää puheesta vähemmällä vaivalla meluisissa ympäristöissä kuin aiemman sukupolven kuulokojeemme. Joten nyt voit viihtyä ja osallistua aktiivisesti haastaviin kuuntelutilanteisiin samalla tavalla kuin normaalisti kuulevat.*

Henkilöille tyypillisellä kuulonalenemilla ja hyvin sovitetuilla kuulokojeilla meluisissa tilanteissa.
* Juul Jensen 2018, Oticon Whitepaper

Uusimmat kuulokojemallit löytyvät täältä.

Kuuloxi on Oticonin virallinen jälleenmyyjä.

Verkkokauppa

Kuuloxin verkkokaupasta tilaat
kätevästi kuulokojeet, kuulosuojaimet,
korvamonitorit, tarvikkeet ja sopivat paristot.

Start typing and press Enter to search