Kuulokojeet Kuuloxista

Kuulokoje helpottaa jokapäiväistä elämää. Kuulokojeet ovat kehittyneet nopeasti ja meiltä voit hankkia uusimpiakin malleja, joita ei vielä saa julkisen terveydenhuollon kautta. Valitsemme yhdessä kuulokojeen, joka sopii Sinun elämäntilanteeseesi. Kauttamme saa kaikkia Suomessa myytäviä kuulokojeita.

 

Uusissa kuulokojeissa kuulemisen mukavuus on lisääntynyt ja kuuluvuus on parantunut vaativissakin tilanteissa. Kuulokojeita on saatavana monen kokoisina ja värisinä. Valikoimiimme kuuluvat myös akuilla toimivat ladattavat kuulokojeet, joiden ansiosta vältyt paristojen ostamiselta etkä kuormita niillä luontoa.

 

GN ReSound Unite

Uutuutena valikoimissamme on nyt GN ReSound-kuulokojeiden Unite-lisälaitteita. Lisälaitteet lähettävät äänen langattomasti suoraan kuulokojeeseen. Lisälaitteita on helppo hallita jopa älypuhelimen avulla. ReSound Control on sovellus älypuhelimille, jolla voit säätää lisälaitteitasi helposti. Ilmaisen sovelluksen voi ladata käyttöönsä App Storesta ja Android Marketista.

 

 

RS_Unite_SAS_fronton_white

TV-lähettimen voi yhdistää langattomasti eri äänilähteisiin: televisioon, stereoihin tai tietokoneeseen. Ääni lähetetään molempiin kuulokojeisiin, joten voit nauttia stereoäänestä. Television ääntä ei tarvitse laitteen ollessa käytössä pitää niin kovalla, että se häiritsisi muita. Voit lähettimen avulla päättää, kuunteletko vain äänilähteestä tulevaa ääntä, vai äänilähteen ja ympäristön ääniä.

 

RS_Unite_RC2_fronton_white

 

 

 

ReSound Unite Kauko-ohjaimen avulla voit säätää kuulokojeesi äänenvoimakkuutta kurkottelematta korvan taakse kuulokojeeseen. Myös ohjelman vaihto ja langattoman äänilähetyksen käynnistys onnistuu helposti kauko-ohjaimen avulla.

 

RS_Unite_PhoneClip+_FrontOn

 

ReSound Unite Phone Clip+ on kehitetty puhelinkeskusteluja varten. Lisälaite kiinnitetään vaatteisiin, ja se yhdistää puhelun äänen suoraan kuulokojeisiin. Sen avulla on mahdollista sulkea ympäristön äänet kokonaan pois (käytettävissä ReSouns Verso-kuulokojeiden kanssa).

 
 
 
 

RS_Unite_MiniMicrophone_FrontOn

ReSound Unite Minimikrofoni poimii kuultavaksesi lähiympäristösi äänet. Sen ansiosta kuulet selkeästi keskustelukumppanisi äänet ilman, että taustamelu häiritsee. Laitteen voi myös jättää äänilähteen, esimerkiksi TV:n eteen tai yhdistää iPodiin, jolloin laite lähettään musiikin suoraan kuulokojeisiisi.

Ota yhteyttä

Kuuloxi Oy
Asemakatu 11 A 2.KRS
40100 Jyväskylä
Puh. 014-618551, 044-3495744
kuuloxi@kuuloxi.fi
Tarviketilaukset: myynti@kuuloxi.fi
Aukioloajat: arkisin 9–16

Postiosoite

PL 438
40101 Jyväskylä

Näin löydät meidät

kartta latautuu...